Codes
WiiRd forum
December 02, 2022, 05:25:16 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome on the new server

Update 4.3 - do NOT update!
Gecko 1.9.3.1
Should I get a USB Gecko, I wanna hack?
How do I use my USB Gecko
Where can I get WiiRd?
 
   Home   CODE DATABASE GAMEHACKING Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 6 7 [8] 9
  Print  
Author Topic: Accio Hacks - Get Codes, Create gct's  (Read 28298 times)
biolizard89
Hacker
Sr. Member
*****

Karma: 22
Posts: 373

passport.10.biolizard89@spamgourmet.com biolizard89 biolizard89
« Reply #105 on: August 05, 2011, 03:48:02 AM »

New server, new test:

http://geckocodes.org/boot.dol

This will be the next released one if it works. It works for me but that's apparently unreliable..
Works fine for me, but I wasn't using Accio Hacks at the time when people were reporting problems, so I'm not sure if my installation ever had issues.  But it definitely works for me right now.
Logged
James0x57
Database Admin
Leader
Legendary Member
*****

Karma: 70
Posts: 1546

Gamertag: James0x57


WWW
« Reply #106 on: August 05, 2011, 03:50:33 AM »

Awesome, thank you!

3 + me is well enough to push a release I guess!

Will be such a relief if this goes well.
Logged


Fake Team Twiizers
I got banned because I'm not really Team Twiizers
Banned
Newbie
*

Karma: -3
Posts: 2


WWW
« Reply #107 on: August 05, 2011, 03:55:15 AM »

On one of my Wiis, the Accio server "is unnavaliable". This happened on only one of them, though. I'm going to repair the HBC on it... Smiley
Logged

Team Twiizers
........................
Homebrew Channel
BootMii
Twilight Hack
PatchMii
DVDx
And more!
TunaLover
Newbie
*

Karma: 0
Posts: 17


« Reply #108 on: August 05, 2011, 07:51:17 PM »

New server, new test:

http://geckocodes.org/boot.dol

This will be the next released one if it works. It works for me but that's apparently unreliable..

I get this trying to download the file...

Code:
Not Found

The requested URL /boot.dol was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Logged
James0x57
Database Admin
Leader
Legendary Member
*****

Karma: 70
Posts: 1546

Gamertag: James0x57


WWW
« Reply #109 on: August 05, 2011, 08:50:40 PM »

Yeah, I deleted the test.

I released it as full version. Use the self-update in your existing copy of accio hacks or just grab a fresh install: http://geckocodes.org/AH.php?dl
Logged


dcx2
Computer Engineer
Moderator
Legendary Member
*****

Karma: 165
Posts: 3468


WWW
« Reply #110 on: August 06, 2011, 12:52:38 AM »

I used the auto-update and everything works now.  ^_^
Logged

[email protected]
Hacker
Legendary Member
*****

Karma: 93
Posts: 1853


WWW
« Reply #111 on: August 06, 2011, 08:36:33 AM »

I used the auto-update and everything works now.  ^_^
autoupdate created a boot.dol with 0 KB for me and the app couldn´t be found in HBC anymore ^.^
whatever, I manually downloaded the from wiibrew and no other problems occured.

---
Great, even the monstrous codes.txt from MH3 works flawlessly.
Some loaders had serious problems with those big codes lists tongue
« Last Edit: August 06, 2011, 08:42:02 AM by [email protected] » Logged

My Wii hacking site...
http://bullywiihacks.com/

My youtube account with a lot of hacking videos...
http://www.youtube.com/user/BullyWiiPlaza

~Bully
James0x57
Database Admin
Leader
Legendary Member
*****

Karma: 70
Posts: 1546

Gamertag: James0x57


WWW
« Reply #112 on: August 06, 2011, 03:49:26 PM »

MH3 code list is truncated significantly in Accio Hacks.
Logged


[email protected]
Hacker
Legendary Member
*****

Karma: 93
Posts: 1853


WWW
« Reply #113 on: August 06, 2011, 07:16:03 PM »

MH3 code list is truncated significantly in Accio Hacks.
ah, thought it worked well.
That´s why people shouldn´t spam thousands of codes ._.
Skiller: 33xxx codes *cough*
Logged

My Wii hacking site...
http://bullywiihacks.com/

My youtube account with a lot of hacking videos...
http://www.youtube.com/user/BullyWiiPlaza

~Bully
[email protected]
Hacker
Legendary Member
*****

Karma: 93
Posts: 1853


WWW
« Reply #114 on: August 08, 2011, 10:00:44 PM »

how do I delete GCT´s?
I don´t want to save a blank one and even if I wanted to, it doesn´t give the opportunity.
Logged

My Wii hacking site...
http://bullywiihacks.com/

My youtube account with a lot of hacking videos...
http://www.youtube.com/user/BullyWiiPlaza

~Bully
James0x57
Database Admin
Leader
Legendary Member
*****

Karma: 70
Posts: 1546

Gamertag: James0x57


WWW
« Reply #115 on: August 09, 2011, 02:20:57 AM »

If you turn off all the codes, it creates an "empty" one with the do code and f0 lines.

I will change that behavior in the next version so that no codes=delete gct.

*****************************//so I know there's important info in this post when I come back to work on it
Logged


[email protected]
Hacker
Legendary Member
*****

Karma: 93
Posts: 1853


WWW
« Reply #116 on: August 09, 2011, 08:06:44 AM »

If you turn off all the codes, it creates an "empty" one with the do code and f0 lines.

I will change that behavior in the next version so that no codes=delete gct.

*****************************//so I know there's important info in this post when I come back to work on it
if no codes are selected, it exits right away without asking "want to save gct?"
Just wondering.
Logged

My Wii hacking site...
http://bullywiihacks.com/

My youtube account with a lot of hacking videos...
http://www.youtube.com/user/BullyWiiPlaza

~Bully
James0x57
Database Admin
Leader
Legendary Member
*****

Karma: 70
Posts: 1546

Gamertag: James0x57


WWW
« Reply #117 on: August 09, 2011, 01:04:39 PM »

Nah, you have to save the gct with no codes selected, then it just makes an "empty" one.

- Deselect/turn off each code
- Press B
- choose "Yes, save and create gct"
- gct file for that game is now "empty"


I will change it to:

- Deselect/turn off each code
- Press B
- choose "No codes selected- Delete gct?"
- gct file for that game (if it exists) will be deleted.
Logged


[email protected]
Hacker
Legendary Member
*****

Karma: 93
Posts: 1853


WWW
« Reply #118 on: August 09, 2011, 04:53:40 PM »

Nah, you have to save the gct with no codes selected, then it just makes an "empty" one.

- Deselect/turn off each code
- Press B
- choose "Yes, save and create gct" <- it does not ask that when no codes were selected... Undecided
- gct file for that game is now "empty"
And yeah, it would be great if you add that feature with deleting gct´s.
« Last Edit: August 09, 2011, 04:56:37 PM by [email protected] » Logged

My Wii hacking site...
http://bullywiihacks.com/

My youtube account with a lot of hacking videos...
http://www.youtube.com/user/BullyWiiPlaza

~Bully
James0x57
Database Admin
Leader
Legendary Member
*****

Karma: 70
Posts: 1546

Gamertag: James0x57


WWW
« Reply #119 on: August 09, 2011, 05:08:02 PM »

....it doesn't ask that??? Uhh... It's been a loooong time since I programmed that part.... I'll have to check it out because I was certain that it just saved an empty one.... Sorry
Logged


Pages: 1 ... 6 7 [8] 9
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!