Codes
WiiRd forum
June 18, 2024, 05:47:06 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Welcome on the new server

Update 4.3 - do NOT update!
Gecko 1.9.3.1
Should I get a USB Gecko, I wanna hack?
How do I use my USB Gecko
Where can I get WiiRd?
 
   Home   CODE DATABASE GAMEHACKING Help Search Login Register  
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
  Print  
Author Topic: Homebrew Channel beta9  (Read 25989 times)
Unknown0
Newbie
*

Karma: 10
Posts: 39


« Reply #60 on: October 27, 2008, 11:35:30 PM »

Should I install tona's build of the IOS51 and Shop Installer or Muzer's v2?
Logged
111
Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 33
Posts: 438


« Reply #61 on: October 27, 2008, 11:41:06 PM »

It probably doesn't make a difference as to which one that you use.  However, tona's version will place the signing bug into IOS51 if you choose.  Muzer's version will not.
Logged
Unknown0
Newbie
*

Karma: 10
Posts: 39


« Reply #62 on: October 27, 2008, 11:47:04 PM »

It probably doesn't make a difference as to which one that you use.  However, tona's version will place the signing bug into IOS51 if you choose.  Muzer's version will not.
Is placing the signing bug in a good thing or bad thing?
Logged
111
Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 33
Posts: 438


« Reply #63 on: October 27, 2008, 11:53:21 PM »

The signing bug, or "trucha" bug, is the bug that previous versions of the Homebrew Channel exploited.  That bug is fixed in all IOS versions on the new firmware, so the installer now uses an undisclosed bug.  If you use homebrew frequently, you might consider having the signing bug present as a good thing.  However, I think that the newest version of the Wii Shop Channel is the only thing that uses IOS51, so in the end, it probably doesn't make a difference if you want it in there or not.
Logged
Unknown0
Newbie
*

Karma: 10
Posts: 39


« Reply #64 on: October 28, 2008, 12:21:08 AM »

Thanks.

I was installing it when I get to the Shop Installer and it got to 8/18 and then said error processing http request and went back to the System Menu.  Wii is fine, I tried connecting to the Wii Shop, no luck.  Can anyone tell me what happened?
Logged
SoLuS xX
Designer
Jr. Member
**

Karma: 11
Posts: 99


aka Onyx


Email
« Reply #65 on: October 28, 2008, 01:37:12 AM »

I haven't seen this posted in the last few pages but the Gecko OS Reboot feature doesn't work so I can't get codes in use. Is there any other way or will I have to convert ocarina for now?
Logged

Austin
Sr. Member
****

Karma: 12
Posts: 368


« Reply #66 on: October 28, 2008, 03:53:34 AM »

I haven't seen this posted in the last few pages but the Gecko OS Reboot feature doesn't work so I can't get codes in use. Is there any other way or will I have to convert ocarina for now?
an alternative to this would be to load gecko OS and hit launch game(press A not B) itll load the game with codes. you cant reboot for now...they need to update gecko OS
Logged


Spoiler for Hiden:
Unknown0
Newbie
*

Karma: 10
Posts: 39


« Reply #67 on: October 28, 2008, 09:43:01 PM »

Thanks.

I was installing it when I get to the Shop Installer and it got to 8/18 and then said error processing http request and went back to the System Menu.  Wii is fine, I tried connecting to the Wii Shop, no luck.  Can anyone tell me what happened?
Nevermind.  I tried it again and it was fine.
Logged
steven69
Newbie
*

Karma: 11
Posts: 14

I must get the hacker virus


« Reply #68 on: October 29, 2008, 12:52:38 AM »

I've been trying this for a while and I still can't seem to get it. Everytime I load it up ( it works) but then the gecko os menu is empty. I followed your directions multiple times, but I end up in the same place

can you help me, please?  huh

thanks in advance
Logged

111
Moderator
Sr. Member
*****

Karma: 33
Posts: 438


« Reply #69 on: October 29, 2008, 01:48:03 AM »

Steven69, do you have any GameCube Memory Cards inserted into the Wii?
Logged
steven69
Newbie
*

Karma: 11
Posts: 14

I must get the hacker virus


« Reply #70 on: October 29, 2008, 03:22:54 AM »

oh, so it was my memory card all along! thanks so much 111!
Logged

gfruyka
The Weegee
Newbie
*

Karma: 10
Posts: 8


Email
« Reply #71 on: October 29, 2008, 08:25:37 PM »

For some reason, when I load the game from Gecko OS, It says "No SD cheats found" and loads the game without cheats. I still have my cheats that I used for Ocarina, but it won't load them. Do I need to do something with them?
Logged
gfruyka
The Weegee
Newbie
*

Karma: 10
Posts: 8


Email
« Reply #72 on: October 29, 2008, 08:38:50 PM »

Never mind, I just had to export the GCT to my SD card again.
Logged
Austin
Sr. Member
****

Karma: 12
Posts: 368


« Reply #73 on: October 30, 2008, 12:30:05 PM »

didn't you heard the rumours?
what  are the rumors???
Logged


Spoiler for Hiden:
Romaap
Hacker
Moderator
Legendary Member
*****

Karma: 89
Posts: 1794


WWW
« Reply #74 on: October 31, 2008, 06:22:20 PM »

there were rumours that nuke didn't wan't to update GeckoOs anymore because of an copy of GeckoOs that could play "backups" without a modchip made by Wiigator, but he said this week that the new update will be soon
Logged
Pages: 1 ... 3 4 [5] 6
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!